OKUL FORMALARIMIZ DEĞİŞİYOR !!!

Göynük Ali Ericek İlkokulu Müdürlüğü 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci kıyafetleri ve konuyla ilgili alınan kararlar:

1. Belirlenen okul kıyafetlerimizde kız - erkek ayrımı yoktur. Kız öğrencilerimiz isterse lacivert pantolon isterse de lacivert şort etek tercih edebileceklerdir.

2. Yaz ve kış kıyafeti farklı olarak tasarlanmıştır.

3. Okulumuza yeni kayıt olacak kız ve erkek öğrencilerimiz (1. sınıflar) yeni belirlenen kıyafetlerimizle okula başlayacaklardır.

4. Diğer sınıflarda okuyan (2, 3 ve 4.sınıflar) öğrencilerimiz ise, önceki (eski) okul kıyafetleri ile okula devam edeceklerdir.

5. Kıyafeti eskiyen, yeni kıyafet ihtiyacı olan öğrencilerimizin sınıfları ne olursa olsun, yeni belirlenen kıyafetlerimizden alacaklardır.

6. Anlaşmalı mağazamız bulunmamaktadır, kıyafetler örneğine uygun olmak kaydıyla istenen mağazadan temin edilebilecektir.